Déu és amb tu, tot i que passis per milers de problemes, dificultats, hagis perdut éssers estimats, estiguis malalt, et sentis buit, buida, com si et faltés alguna cosa, res et sacia i estàs a punt de dir no puc més. S’acaba la meva vida.

Només et transmeto una esperança de vida, Déu és amb tu i si l’acceptes a la teva vida canviarà la teva manera de viure i t’ajudarà a prosperar en totes les facetes de la teva vida.

Us puc dir que jo era ateu, no creia en Déu, però un dia vaig voler dir prou! I matar-me. En aquest moment va ser quan una veu sobrenatural em va dir: “Dóna’m una oportunitat i canviaré la teva vida”.

Vaig decidir anar a una església evangèlica. Els dos primers dies em van ocasionar una gran lluita interna. En un moment donat, vaig pensar en Déu i li vaig dir que si de veritat existia, em donés una prova de fe. Li vaig demanar que una persona d’aquella mateixa església vingués a mi a dir-me quatre coses que només jo coneixia. Si al dia següent això no passava em trauria la vida en sortir de l’església.

L’endemà vaig tornar a l’església, era el meu tercer dia. Sense l’anhelada prova de fe em disposava a anar-me’n i complir la meva paraula, quan de sobte va venir un membre de l’església i em va dir:

– Sicus, mira he de dir-te alguna cosa, no et conec de res, però Déu m’ha dit això i això que només tu saps.

A partir d’aquest moment vaig començar a plorar i vaig lliurar a Déu la meva vida i la meva ànima.

Va ser un canvi radical en la meva vida en tots els sentits i avui dia visc molt feliç gràcies a Déu.

Aquesta felicitat que tinc m’agradaria transmetre-la a aquelles persones que la necessiten.

Per això et convido a venir tots els diumenges a les 11:00 h. a l’església Casa d’Oració Mataró. Si no pots venir fins a Mataró envia’m un e-mail a aquesta adreça i t’orientaré sobre les esglésies que pots acudir. I fins i tot si Déu ho permet t’acompanyaré.

Aquesta pàgina és per a restauració i canvi de vida, és una pàgina per beneir les persones que més ho necessiten i ser una veu amiga per la teva vida.

Crist t’estima, Déu és amb tu i mai t’abandonarà perquè ets creació seva, un fill seu i si tu no abandones els teus fills, com Déu deixarà als seus.

Aquí teniu uns links d’unes lloances cantades per mi, perquè Déu faci el bé a la vostra vida.

SICUS

CON PARRITA

CON ISMAEL MIRANDA

CON VOCES AMIGAS