Com a mediador social va tenir l’ajuda del seu avi el Oncle Manel del Barri de Gràcia, creu de Sant Jordi  2004 i Medalla de la Ciutat de Barcelona per la seva labor social.

1992 fins 1996. Va Treballar per a l’Unió Gitana de Gràcia com monitor de temps de lleure per infants.

1997 fins el 1998. Va treballar com mediador i conductor en el “Curset de Formació per professionals que tenen que intervenir amb la Comunitat Gitana en diferents àmbits”  elaborat por la Generalitat de Catalunya.

1998 al 1999. Va ser format com a Mediador Social per Carme Garriga i Salvador Carrasco en qui va treballar amb l’Institut de Promoció Social i de la Salut, com Mediador Social amb l’Estudi de treball de camp per la Diputació de Barcelona sobre la Cultura Gitana i les carències en els barris.

Aquest Estudi es va publicar en un llibre titulat “Els Gitanos de Barcelona”, (2000).

2001 al 2002. Va treballar amb la Fundació TROPOS amb l’equip de Carme Garriga i Salvador Carrasco, com a mediador social en l’Estudi de treball de camp per a la Diputació de Barcelona, àrea de Benestar Social, i l’Ajuntament de Badalona sobre la Cultura Gitana o les carències dels barris.

Aquest Estudi es va publicar en un llibre titulat “Els Gitanos de Badalona”, (2003).

  1. Va treballar amb acció social i mediació per a  la Fundació TROPOS a Nou Barris amb l’equip de Carme Garriga i Salvador Carrasco.

 

  1. Va treballar a la Fundació Pere Tarrés en l’elaboració de l’Estudi previ al Pla Integral  que va a realitzar la Generalitat de Catalunya per a l’ètnia gitana, on va ser el cap d’una zona de Catalunya, on se devien complimentar uns requisits i unes entrevistes.

Ha realitzat multitud de conferències i tallers didàctics sobre la Cultura Gitana Catalana o la Rumba catalana en diferents universitats i Ajuntaments de Catalunya com la UB (Universitat de Barcelona), Institut Ferran i Bonastre, Museu de Badalona, Ajuntament de Tarragona, Omnium Cultural, etc.

https://www.omnium.cat/ca/omnium-acollira-la-tertulia-la-veu-dels-gitanos-catalans/

Ha realitzat conferències internacionals la Universitat Central de Veneçuela (Caracas), Universitat Cecilio Acosta i Universitat del Zulia a Maracaibo (Veneçuela) Universitat de Puerto Rico, etc.

Guardonat com a Tertulia d’honor amb el curs 2017-18 del Ateneu Barcelones.

Juntament amb Xavier Gaja, va co-dirigir el Documental Gitanos Catalans!, amb una gran aceptació Tants els Cinemes com a la TV.

Actualment esta preparant juntament amb Cinta Bellmunt, el llibre Gitanos Catalans! que sortira a la venda Mitjans del 2019.

http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2011/12/10018_documental_gitanos.html

https://www.omnium.cat/ca/activitat/presentacio-del-documental-gitanos-catalans/